بادام هندی بوداده با انواع طعم های شور، زعفرانی، فلفلی و … از جمله مغز دانه های خارجی وارداتی به ایران می باشد که فروش اینترنتی آن به صورت عمده و جزئی انجام می گیرد.
انواع بادام هندی
انواع بادام هندی موجود در بازار شامل دو نوع بادام هندی بو داده و بادام هندی خام می باشد.
بادام هندی پخته و طعم دار مصرف آجیلی داشته و به عنوان نوعی تنقلات خوشمزه طرفداران زیادی دارد.
انواع طعم های رایج بادام هندی بوداده
- بادام هندی شور یا نمکی
- بادام هندی زعفرانی
- بادام هندی روکش دار
- بادام هندی فلفلی
بادام هندی به صورت کیلویی و یا بسته بندی امروزه در اکثر فروشگاه های مواد غذایی عرضه می شود.
خرید بادام هندی ارزان در ایران
به طور کلی بادام هندی محصولی وارداتی به ایران است.
البته طی سال های اخیر تلاش هایی نسبتا موفق برای تولید این محصول در داخل کشور صورت گرفته است؛ اما هنوز هم حجم عمده ای از بادام هندی خام یا پخته موجود در بازار را نمونه ها خارجی تشکل می دهند.
قیمت خرید بادام هندی در داخل کشور نسبتا بالا بوده اما چنانچه کسی به دنبال خرید با قیمت ارزان این محصول باشد توصیه می شود که از شکسته استفاده نماید.
خرید بادام هندی درجه یک
آن دسته از افرادی که قصد خرید بادام هندی درجه یک را دارند باید به این نکته توجه نمایند که لازمه ی تهیه بادام هندی درجه یک خرید از مرکز های پخش معتبر می باشد.
راه های تشخیص بادام هندی درجه یک:
- خوردن یک عدد از آن و بررسی طعم، بو و مزه
- رویت دقیق آن که باید عاری از هر گونه تغییر رنگ، سوراخ و … باشد
- بررسی میزان رطوبت آن از طریق لمس دانه ها
قیمت بادام هندی به صورت عمده
همانطور که گفته شد بادام هندی محصولی وارداتی به کشورمان است.
بدون شک یکی از عوامل اصلی تعیین قیمت هر محصول وارداتی ای نرخ ارز می باشد.
قیمت بادام هندی نیز طی سال 97 به دلیل نوسانات شدید نرخ ارز تغییرات زیادی داشت که در آستانه سال 98 نیز این روند ادامه پیدا کرد.
بادام هندی خام به ایران وارد می گردد و تولید بادام هندی بوداده بسته به شناخت تولید کنندگان از سلیقه ی بازار فروش داخلی انجام می پذیرد.
بادام هندی بوداده کیلویی
بادام هندی خام در بسته بندی های عمده ی حلب فلزی به کشور وارد می شود.
استفاده از این نوع خاص بسته بندی به این دلیل است که بادام هندی دارای اسید تانیک بوده که در اثر وجود جذب رطوبت موجب فاسد شدن آن می گردد از این رو استفاده از این نوع حلب ها و تخلیه ی هوای درون آن به طور کامل می تواند مدت زمان ماندگاری آن را افزایش دهد.
این حلب ها با وزن 10 کیلوییبوده و دو عدد از آن ها را درون کارتن های مقوایی بسته بندی می نمایند و روانه ی بازار های صادراتی می کنند.
تولید بادام هندی بوداده
بادام هندی یا کاشو (کاجو) مانند بادام کاغذی خارجی هر دو به صورت خام خریداری شده و در ایران با استفاده از دستگاه های برشته کن بوداده و نمک اندود می گردد و به صورت کیلویی برای فروش عمده وارد بازار می شود.
چرا که آجیل تفت داده شده بسیار لذیذ تر از نوع خام است و این موضوع برای انواع آن صدق می کند اما لازم به ذکر است که وارد کردن حرارت به مغز های آجیلی ای مانند بادام هندی موجب تاثیر بر خواص آن شده و فواید آن را کاهش می دهد. از این رو متخصصان تغذیه هموارده تاکید بر مصرف این محصولات مقوی به صورت خام دارند تا بدن بتواند بیشترین فایده را از مصرف آن ببرد.
تولید عمده بادام هندی در کدام کشور ها صورت می گیرد؟
بادام هندی درختی همیشه سبز و گرمسیر است.
از ان رو در کشور هایی که شرایط آب و هوا مناسب برای رشد آن را داشته باشند کشت می گردد.
مهمترین کشور های تولید کننده ی بادام هندی در دنیا عبارتند از:
- ویتنام
- نیجریه
- هند
- کشور های غرب آفریقا