فروش مغز بادام تلخ در کشورمان باد توجه به کاربرد های گوناگونی که دارد نسبتا بالا می باشد.
در صنایع گوناگونی چون تولید دارو تا تولید عطر و خوشبوکننده ها این نوع مغز بادام مورد استفاده قرار می گیرد.
انواع مغز بادام تلخ در مناطق متعددی از کشورمان برداشت می گردد که از جمله ی مهمترین آن ها می توان به:
- تبریز
- تربت حیدریه
- سامان
- آذر شهر و … اشاره نمود.
فروش مغز بادام تلخ برای چه مصارفی صورت می گیرد؟
مغز بادام تلخ دارای خواص بی نظیری است و این مساله موجب شده تا از آن به عنوان یک ماده ی دارویی برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده شود.
در طب سنتی از بادام تلخ برای موارد زیر استفاده می گردد:
- درمان تنگی نفس
- پاکسازی کبد و طحال
- رهایی از درد های کلیوی
- برطرف کردن قولنج
- از بین بردن لکه های پوستس و پاکسازی آن
- و نیز از مخلوط پودر بادام تلخ و سرکه ضمادی تهیه کرده که با مالش آن بر پیشانی سردرد برطرف و از طرفی برای تقویت قوای بینایی بسیار موثر است.
استفاده از بادام تلخ به طب سنتی محدود نشده و اروزه نیز در تولید بسیاری از داروها توسط کارخانه های داروسازی مورد مصرف قرار می گیرد.
فروش صادراتی مغز بادام تلخ ایرانی
فروش مغز بادام تلخ درختی و و مغز بادام تلخ کوهی هر دو نه تنها در داخل ایرا صورت می گیرد، بلکه به دلایل ذکر شده در بالا از این دانه های روغنی برای صادرات به کشور های گوناگون نیز استفاده می شود.
بادام تلخ به صورت های مختلف جهت صادرات مورد استفاده قرار می گیرد:
- پودر بادام تلخ
- مغز بادام تلخ
- بادام تلخ با پوست
فروش مغز بادام تلخ کوهی و درختی آجیلی
شاید در وحله ی اول این حرف مضحک به نظر برسد چرا که معمولا کسی تمایل به خوردن آجیل تلخ ندارد.
انواع مغز دانه های آجیلی ای که در بازار خرید و فروش می گردند بوداده اند.
مغز بادام درختی را می توان با طعم دهنده های نمکی، ترش و یا حتی شیرین طعم دار نمود،
تا برای ذائقه های گوناگون قابل استفاده باشد.
اما بادام تلخ را چگونه می توان مصرف نمود؟
آیا طعم زمخت آن با ذائقه ی خریداران آجیل همخوانی دارد؟
بی شک جواب خیر است اما می توان این نوع بادام را با استفاده از روش هایی شیرین نمود تا برای مصرف آجیلی و نیز حتی تولید بادام سفید شده و خلال مورد استفاده قرار گیرد.
منبع: بازار بادام