در شور کردن انواع مغز بادام به ویژه ربیع باید دقت شود که چنانچه میزان حرارت وارده بیش از اندازه ی استاندارد باشد ممکن است بر رنگ مغز بادام تاثیر گداشته و آن را تیره کند.
طعم شور یکی از پر طرفدار ترین مزه های برای انواع مغز دانه های آجیلی است که گاها نیز با زعفران و جوهر لیمو به صورت ترکیبی برای بودادن مورد استفاده قرار می گیرد تا بتواند سلیقه های مختلف را در بر گیرد.
برای سفارش عمده انواع مغز بادام می توانید از طریق راه ارتباطی زیر در ارتباط باشید.
شور کردن انواع مغز بادام ربیع
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: | ||
محسن صدیقی
راه های ارتباطی: |
||
شماره موبایل: 09129724637 | ||
شماره فکس:03434333838 | ||
آدرس کانال: mahanalmonds@ | ||
پست الکترونیکی: mahanalmond@gmail.com |